Taal Taal Taal

Nog geen account?

 

Cabman Online is het online platform voor iedereen die met personenvervoer te maken. Cabman Online biedt mogelijkheden voor vervoerders, zowel groepsvervoer als vraagafhankelijk maar ook voor opdrachtgevers, onderaannemers en natuurlijk de reiziger.

Wanneer u toegang wenst tot Cabman Online kunt u gebruik maken van onderstaande mogelijkheden.

Vervoerder

Bent u vervoerder en wilt u voor uw bedrijf toegang tot Cabman Online dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

Werkt u als onderaannemer voor een vervoerder die al toegang heeft tot Cabman Online kan deze vervoerder u toegang verschaffen tot Cabman Online. Wilt u naast dit vervoer ook uw eigen vervoer beheren via Cabman Online, neem dan contact met ons op voor een eigen vervoerders profiel.

Reiziger

Als reiziger heeft u waarschijnlijk uw emailadres door moeten geven aan uw opdrachtgever of vervoerder. In dat geval heeft u een email ontvangen met uw wachtwoord om aan te melden op Cabman Online. Wanneer dit niet het geval is kunt u controleren of u toegang heeft door vanuit het aanmeld scherm te kiezen voor “Wachtwoord vergeten?”. U vult hier uw email adres is en wanneer u toegang heeft krijgt u automatisch een email om uw wachtwoord te achterhalen.

Heeft u geen toegang en wilt u toegang om van de voordelen van Cabman Online gebruik te maken neem dan contact op met uw vervoerder en vraag of ze gebruik maken van Cabman Online.

Opdrachtgever

Bent u een opdrachtgever voor één of meerdere vervoerders en u wilt inzicht in de uitvoer van uw vervoer door deze uitvoerders dan kunt u dit ook via Cabman Online inzien. Over het algemeen zal de vervoerder verantwoordelijk zijn voor het toegang verlenen voor opdrachtgevers. Informeer bij uw vervoerders of zij gebruik maken van Cabman Online of neem contact met ons op.

 
Euphoria Software Solutions
Lieve Vrouweplein 9-10
5038TS, Tilburg
Tel: +31 (0)13 460 92 80
Fax: +31 (0)13 460 92 81
Email: info@euphoria-it.nl